Interesse om lid te worden ?

E-mail PDF

Of je nu een prille beginner bent of een reeds ervaren amateurfotograaf, het maakt absoluut niet uit. Iedereen met interesse voor fotografie vindt bij de Koninklijke Fotoclub Herentals zijn gading.

• lesavonden in theorie en praktijk
  • regelmatig interessante gastsprekers
  • clubwedstrijden
  • nationale en internationale wedstrijden
  • jaarlijks clubetentje
  • gezamelijke uitstappen
  • jaarlijkse meerdaagse uitstap
  • clubblad CLUB-flash
  • elektronische nieuwsbrief
  • gratis beschikking over een flitsinstallatie, een dia- en negatiefscanner, digitaal fototoestel, dia-overvloeiapparatuur, boeken, tijdschriften, video's, ...
  • rookvrije vergaderingen
  • en niet te vergeten ... een gezellige groepssfeer

Zin om vrijblijvend kennis te komen maken? Dat kan! Raadpleeg ons werkingsprogramma voor de juiste vergaderdata en dan zien we jou graag een keertje op één van onze vrijdagse vergaderavonden in ons clublokaal. Je kan natuurlijk ook altijd terecht bij één van de bestuursleden of stuur ons een Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Portfolio foto

Web_7 Liege Guillemins.JPG

Clubfoto's

Copyright © 2017 Kon. Fotoclub Herentals. Alle rechten voorbehouden.