Interesse om lid te worden ?

E-mail PDF

Of je nu een prille beginner bent of een reeds ervaren amateurfotograaf, het maakt absoluut niet uit. Iedereen met interesse voor fotografie vindt bij de Koninklijke Fotoclub Herentals zijn gading.

• lesavonden in theorie en praktijk
  • regelmatig interessante gastsprekers
  • clubwedstrijden
  • nationale en internationale wedstrijden
  • jaarlijks clubetentje
  • gezamelijke uitstappen
  • jaarlijkse meerdaagse uitstap
  • clubblad CLUB-flash
  • elektronische nieuwsbrief
  • gratis beschikking over een flitsinstallatie, een dia- en negatiefscanner, digitaal fototoestel, dia-overvloeiapparatuur, boeken, tijdschriften, video's, ...
  • rookvrije vergaderingen
  • en niet te vergeten ... een gezellige groepssfeer

Zin om vrijblijvend kennis te komen maken? Dat kan! Raadpleeg ons werkingsprogramma voor de juiste vergaderdata en dan zien we jou graag een keertje op één van onze vrijdagse vergaderavonden in ons clublokaal. Je kan natuurlijk ook altijd terecht bij één van de bestuursleden of stuur ons een Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

49e Foto- en Digisalon 2018

Gratis basiscursus fotografie

Koninklijke Fotoclub Herentals organiseert

GRATIS BASISCURSUS FOTOGRAFIE

Gedurende 6 Workshops, die wekelijks zullen plaats vinden, wordt je stapsgewijs begeleid om met je digitale camera vlot te hanteren : diafragma, sluitertijd en iso-waarde mogen geen mysterie meer zijn.
Er wordt gewerkt in kleine groepen.

Ben je geïnteresseerd, dan kan je voor meer info terecht op ons fotosalon. Vraag naar Herman.
Voor inschrijvingen kan je ook steeds mailen naar

Aarzel niet te lang, de plaatsen zijn beperkt !

PS De data van de sessies worden later bepaald en zullen afhangen van het aantal inschrijvingen.

Portfolio foto

klleine trap.jpg

Clubfoto's

Copyright © 2018 Kon. Fotoclub Herentals. Alle rechten voorbehouden.

Clubflits

Koninklijke Fotoclub Herentals organiseert

GRATIS BASISCURSUS FOTOGRAFIE

Er wordt gewerkt in kleine groepen.

Voor inschrijvingen kan je ook steeds mailen naar
info@fotoclubherentals.be

Aarzel niet te lang, de plaatsen zijn beperkt !