Het clublokaal

Koninklijke Fotoclub Herentals vergadert op vrijdagavond vanaf 20.30 uur in één van de vergaderlokalen van café Druyts, gelegen Grote Markt 30 te Herentals (tegenover de Lakenhalle).

Café Druyts, Grote Markt 30, 2200 Herentals

In het boek “40 jaar Fotoclub Herentals 1945-1985” lezen we het volgende betreffende de verhuis naar ons huidige clublokaal

Verslag 20 februari 1953

Tegenwoordig: Van Aelst J., Torfs J., Faes A., Pauels H., Theys A., Huysmans K., Geerinckx Th., Van Rompaey L. Dries G., De Pooter A., Verheyen K., Engelen W.

In aanwezigheid van bovenvermelde leden werd vandaag besloten definitief ons oud lokaal “Gildenhuis” te verlaten, om over te gaan naar ons nieuw lokaal “Druyts”, te beginnen van de eerstvolgende vergadering.

Vandaag is ’t bezit der club vergroot, met de aanschaffing van ’n diaprojector.

Ieder lid schaft zich zelf ’n projectielamp van 100 W aan.

Op 25 februari 1953 wordt dit feit officieel gemeld, aan “den Heer Voorzitter van den raad van beheer van ’t Gildenhuis”.

Mijne Heren,

In zijn vergadering van Vrijdag l.l., heeft fotoklub Herentals met eenparigheid van stemmen besloten de zetel der club te verplaatsen.

Bestuur en leden houden er aan U te danken voor de vele jaren onderdak, en zijn steeds waar mogelijk tot wederdienst bereid.

Hoogachtend,
Het bestuur.

Copyright © 2018 Kon. Fotoclub Herentals. Alle rechten voorbehouden.

Clubflits

Koninklijke Fotoclub Herentals organiseert

GRATIS BASISCURSUS FOTOGRAFIE

Gedurende 6 Workshops, die wekelijks zullen plaats vinden, wordt je stapsgewijs begeleid om met je digitale camera vlot te hanteren : diafragma, sluitertijd en iso-waarde mogen geen mysterie meer zijn.
Er wordt gewerkt in kleine groepen.

Ben je geïnteresseerd, dan kan je voor meer info terecht op ons fotosalon. Vraag naar Herman.
Voor inschrijvingen kan je ook steeds mailen naar
info@fotoclubherentals.be

Aarzel niet te lang, de plaatsen zijn beperkt !

PS De data van de sessies worden later bepaald en zullen afhangen van het aantal inschrijvingen.