Het clubblad

Vijf maal per jaar ontvang je als clublid en sponsor ons ongeveer 18 bladzijden tellend clubblad CLUB-flash. Naast het uitgebreide werkingsprogramma vind je hierin o.a. ook de verslagen van vorige vergaderingen, diverse besprekingen, foto┬┤s, aankondigingen van wedstrijden en tentoonstellingen, koopjes en aanbiedingen, ... en zoveel meer.

Zelf meewerken aan de inhoud van ons clubblad kan ook altijd. Alle informatie met betrekking tot fotografie, hoe ruim ook, is altijd welkom op de Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

iedere jaargang heeft zijn eigen kleurtje

Copyright © 2018 Kon. Fotoclub Herentals. Alle rechten voorbehouden.

Clubflits

Koninklijke Fotoclub Herentals organiseert

GRATIS BASISCURSUS FOTOGRAFIE

Gedurende 6 Workshops, die wekelijks zullen plaats vinden, wordt je stapsgewijs begeleid om met je digitale camera vlot te hanteren : diafragma, sluitertijd en iso-waarde mogen geen mysterie meer zijn.
Er wordt gewerkt in kleine groepen.

Ben je geïnteresseerd, dan kan je voor meer info terecht op ons fotosalon. Vraag naar Herman.
Voor inschrijvingen kan je ook steeds mailen naar
info@fotoclubherentals.be

Aarzel niet te lang, de plaatsen zijn beperkt !

PS De data van de sessies worden later bepaald en zullen afhangen van het aantal inschrijvingen.