Bekijk alle gastenboek items
Door Stijn op woensdag 03 juni 2009
Proficiat met jullie nieuwe website! Eindelijk nog eens een fotoclub met een deftige, mooie werkende site, de makers hebben dat schitterend gedaan. Wees er maar zeker van: het maakt een goeie indruk en zal ongetwijfdeld nog meer leden (ook jongeren) aanspreken.
Door Davy op zondag 17 mei 2009
Hoikes,

Een nieuwe website een nieuw begin, er zijn wat nieuwe leden bijgekomen wat de club nieuw leven heeft gegeven.
De werking van de club is wat veranderd en zeker de moeite om eens langs te komen om kennis te maken met onze club.

Grts. Davy
Door Webmaster op maandag 21 juli 2008
Welkom beste bezoeker. Graag vernemen we jullie reacties en vragen via dit nieuwe gastenboek.

Copyright © 2018 Kon. Fotoclub Herentals. Alle rechten voorbehouden.

Clubflits

Koninklijke Fotoclub Herentals organiseert

GRATIS BASISCURSUS FOTOGRAFIE

Gedurende 6 Workshops, die wekelijks zullen plaats vinden, wordt je stapsgewijs begeleid om met je digitale camera vlot te hanteren : diafragma, sluitertijd en iso-waarde mogen geen mysterie meer zijn.
Er wordt gewerkt in kleine groepen.

Ben je geïnteresseerd, dan kan je voor meer info terecht op ons fotosalon. Vraag naar Herman.
Voor inschrijvingen kan je ook steeds mailen naar
info@fotoclubherentals.be

Aarzel niet te lang, de plaatsen zijn beperkt !

PS De data van de sessies worden later bepaald en zullen afhangen van het aantal inschrijvingen.